Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Νέα αεροπορική γραμμή Ακτίου- Βέρνης

Μια φορά την εβδομάδα θα πραγματοποιείται πτήση.

SWISS_dl_a340_00427ai_454300Αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Μάιο, αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου στην Πρέβεζα, με την Βέρνη της Ελβετίας, με πτήσεις της Skywork οι οποίες θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα με αεροπλάνο 72 θέσεων.

Η σύνδεση θα δώσει μία ανάσα στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας, ενώ όπως επισήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, από τη Βέρνη θα υπάρχουν πτήσεις προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ευρώπης.

Ο αντιπεριφειάρχης Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, μετά την συνάντηση του με την εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: « Είναι σημαντικό να υπάρχει σύνδεση του Ακτίου με μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης . Η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση τουριστών, που επιθυμούν να γνωρίσουν νέους μη κορεσμένους προορισμούς. Σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, αναμένεται ο τουρισμός να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και γι αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα».

By