Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Νέες διεθνείς πτήσεις από την Αθήνα εγκαινιάζει η Ryanair

Από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι νέες πτήσεις, σύμφωνα με την εταιρία

ryanair1

Δύο νέες πτήσεις προς από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες και τη Ρώμη θα εγκαινιάσει η Ryanair, ενώ θα αυξήσει και τις πτήσεις προς το Λονδίνο και τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο διευθυντής marketing, Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν.

Αυτές οι ανακοινώσεις αφορούν το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το στέλεχος της Ryanair, από τον Σεπτέμβριο οι προορισμοί από την Αθήνα θα είναι συνολικά οκτώ, θα υπάρχει και τρίτο αεροσκάφος στη βάση της Αθήνας, ενώ θα αυξηθούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από 154 σε 222 την εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά τη σύνδεση με το Λονδίνο, θα διαμορφωθεί με τέσσερα δρομολόγια ημερησίως ενώ για τη Θεσσαλονίκη έξι ημερησίως.

Μάλιστα, όπως δήλωσε το στέλεχος της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας «η Ryanair ήρθε για να μείνει στην ελληνική αγορά» προσφέροντας όχι μόνο χαμηλούς ναύλους αλλά και επισκέπτες καθώς και νέες θέσεις εργασίας.

Επίσης ο κ. O’ Μπράιεν ανακοίνωσε πως η Ryanair γιορτάζει την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματός της από την Αθήνα για το 2014 με την προσφορά θέσεων για ταξίδια σε όλο το δίκτυό της, σε τιμές από 14,99 ευρώ τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις για ταξίδια θα είναι διαθέσιμες έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Μαΐου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από σήμερα η ιστοσελίδα της θα είναι και στα ελληνικά, σημειώνοντας πως έτσι οι Έλληνες επισκέπτες θα μπορούν να έχουν πιο εύκολα πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By