Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ν.Δ: Τρομοκρατείτε τους καταθέτες – ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζετε τις γκάφες

Κόντρα επικοινωνιακών επιτελείων Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ για το τραπεζικό σύστημα

 

NDvsSYRIZAΈντονη κόντρα Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ σήμερα με αφορμή δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρη Παπαδημούλη, που μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA υποστήριξε αναφορικά με το τραπεζικό σύστημα της χώρας ότι «για εμάς, όποιος βάζει τα λεφτά, πρέπει να έχει και τα κλειδιά».

Σχολιάζοντας την δήλωση το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνει σε σχόλιο του: «Στην προσπάθειά του να τρομοκρατήσει, για μία ακόμη φορά, τους Έλληνες καταθέτες, ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Παπαδημούλη, απαιτεί απροκάλυπτα οι ελληνικές τράπεζες να δοθούν χάρισμα στους δανειστές!  Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβαν πόσο κακό έκαναν στην Κύπρο! Το σχέδιο του κ. Τσίπρα είναι ένα: Να τρομοκρατήσει τους πολίτες, για να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, ώστε να καταρρεύσει η οικονομία, για να μπορεί να πανηγυρίζει μετά πάνω στα ερείπια και να οδηγήσει τη χώρα στη αγαπημένη του δραχμή μήπως και προλάβει τον κ. Αλαβάνο.Αυτό δεν θα του το επιτρέψει ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση.Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει άμεσα εάν ταυτίζεται με τις δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου. Αν όχι, τότε η διαγραφή του κ. Παπαδημούλη είναι η μόνη έντιμη απάντηση».

Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που σημειώνει πως «όσες γκάφες κι αν κάνουν, τα επικοινωνιακά φυντάνια της ΝΔ συνεχίζουν ακάθεκτα. Εδώ δεν μπορούν να κατανοήσουν τις καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου, θα μπορέσουν άραγε να αντιληφθούν τη σημασία του δημόσιου ελέγχου του τραπεζικού συστήματος για την ανόρθωση της οικονομίας και την ανάπτυξη;»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By