Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Οι «Πάνθηρες» προειδοποιούν την Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση με την οποία προϊδεάζει τους εκπροσώπους του ακροδεξιού κόμματος για το τί θα γίνει αν επισκεφτούν ξανά τη Νέα Σμύρνη, εξέδωσαν οι φίλοι του Πανιώνιου.

PANTHIRESΤην Κυριακή το πρωί και χωρίς νωρίτερα να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση, εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής επισκέφτηκαν την κεντρική πλατεία της περιοχής.

Για περίπου δέκα λεπτά μοίρασαν έντυπα στους κατοίκους που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια αποχώρησαν, όμως η παρουσία τους και μόνο έφτανε για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Χαρακτηριστικότερη, αυτή του συνδέσμου «Πάνθηρες» που εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για το τί θα γίνει αν επισκεφτούν ξανά τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε οτι σήμερα το πρωϊ έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Μάθαμε επίσης, οτι ενήργησαν αιφνιδιαστικά, με πλήρη κάλυψη από την ασφάλεια ενώ αποχώρησαν τάχιστα μετά από την ολιγόλεπτη προσπάθειά τους να μοιράσουν προπαγανδιστικό υλικό σε θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά δεκτικοί ήταν.

Φυσικά, στο σημείο εμφανίστηκαν νωρίς το πρωϊ χωρίς καμία προειδοποίηση ή δημόσιο κάλεσμα και κάτω από άκρα μυστικότητα, συνήθη τακτική για παρακρατικές και αντικοινωνικές ομάδες υπανθρώπων.

Ήταν κρίμα που δεν έμειναν λίγη παραπάνω ώρα, από τα σκάρτα δέκα λεπτά που βρέθηκαν στα μέρη μας, καθώς δεν μας έδωσαν το χρόνο να τους ξεναγήσουμε στα ωραία συντριβάνια και πηγάδια της πόλης μας.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα θελήσουν να επισκεφτούν την Νέα Σμύρνη, να το πράξουν λεβέντικα και παντελονάτα.

Εμείς θα είμαστε εκεί να τους κάνουμε τη «περιήγηση» που πρέπει (οδοφράγματα Ομήρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλατεία Σκατζουράκη, τάγμα Ι/1 Νέας Σμύρνης, «Μεταξωτή Διμοιρία»).

Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε από προσφυγιά, από αντίσταση σε γερμανοτσολιάδες και τιμάμε το αίμα των παππούδων μας. Είμαστε περήφανοι για τη καταγωγή μας και θα συντρίψουμε κάθε φασισμό που θα εμφανίζεται εναντίον των φτωχών και των καταπιεσμένων.

Ούτε στη Νέα Σμύρνη, ούτε πουθενά ..

Panthers Club 1983».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By