Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

ΟΛΜΕ: Καλεί εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν συλλαλητήριο της Πέμπτης

Το συλλαλητήριο έχει προγραμματίστει για τις 2 το μεσημέρι στα Προπύλαια

olme

Η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να δώσουν δυναμικό παρόν στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Τη συμμετοχή τους έχουν ανακοινώσει ήδη οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις δύο μετά το μεσημέρι ενώ οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια.

Σε ό,τι αφορά τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΚΠΑ αναμένται να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

«Αντιστεκόμαστε στην πολιτική της διαθεσιμότητας-απολύσεων, υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας και τις ζωές μας και διεκδικούμε να καταργηθεί η διαθεσιμότητα, να επανασυσταθούν οι καταργημένες οργανικές θέσεις και να επανέλθουν όλοι οι εργαζόμενοι διοικητικοί διαθέσιμοι στις θέσεις τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ.

Κάνει επίσης λόγο για επίθεση που εξελίσσεται στο δημόσιο Πανεπιστήμιο και επιδίωξη να μετατραπεί σε ένα αυταρχικό εκπαιδευτήριο χωρίς τα ακαδημαϊκά, επιστημονικά και δημοκρατικά του χαρακτηριστικά.

Καμία απόλυση, καμία διαγραφή φοιτητών, καταλήγει ο Σύλλογος και καλεί σε συμμετοχή στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση στα Προπύλαια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By