Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Ολοκλήρωση της απεργίας αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ

 Η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ απευθύνει κάλεσμα στην ΓΣΕΕ

deh638_071113

Με ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ απευθύνει κάλεσμα στην ΓΣΕΕ καθώς και σε άλλους φορείς για «από κοινού πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με στόχο την αποτροπή των πολιτικών επιλογών και αποφάσεων της κυβέρνησης«.

Η ΓΕΝΟΠ μιλά για «καθήκον και υποχρέωση να προστατευτεί η Δημοκρατία» και υπογραμμίζει ότι η 48ωρη απεργία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και των σωματείων μελών ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα.

Η πλήρης ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ η μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας βρίσκεται σε κατάσταση επιστράτευσης επειδή αντιστάθηκε στα σχέδια της μνημονιακής κυβέρνησης.

Ο αγώνας μας πήρε πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά. Απευθύνουμε κάλεσμα στην ΓΣΕΕ και στους φορείς της χώρας να αναλάβουμε από κοινού πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με στόχο την αποτροπή των πολιτικών επιλογών και αποφάσεων της κυβέρνησης.

Η απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση των απεργών ξεπερνάει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, είναι υπόθεση του Ελληνικού λαού, καθήκον και υποχρέωση να προστατευτεί η Δημοκρατία.

Το δρομολόγιο της κυβέρνησης είναι σε αντιδημοκρατική κατεύθυνση που τορπιλίζει – υπονομεύει το θεσμό του Δημοκρατικού πολιτεύματος και του Συντάγματος.

Στα πλαίσια αυτά η 48ωρη απεργία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και των σωματείων μελών ολοκληρώνεται σήμερα 6/7/2014 τα μεσάνυχτα«.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By