Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Ο γύρος της Ελλάδας μέσα σε έντεκα λεπτά! (video)

Οι ομορφιές, οι ιδιαιτερότητες, οι ξεχωριστές γεύσεις κάθε τόπου, τα μοναδικά τοπία, η τέχνη και η παράδοση της Ελλάδας μέσα από τα βίντεο της Aegean Airlines

Screen Shot 2014-09-09 at 2.45.54 PM
Μία γεύση από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας προσφέρει καθημερινά η AEGEAN στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια όλων των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Οι επιβάτες της AEGEAN, έχουν την ευκαιρία να κάνουν το γύρο της Ελλάδας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, καθώς εν ώρα πτήσης απολαμβάνουν βίντεο που τους παρουσιάζει όλες τις ομορφιές, τις ιδιαιτερότητες, τις ξεχωριστές γεύσεις κάθε τόπου, τα μοναδικά τοπία, την τέχνη και την παράδοση της Ελλάδας. 

Η AEGEAN στο πλαίσιο της στήριξης του ελληνικού τουρισμού, δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το “enter Greece”, το οποίο προβάλλει τις ομορφιές της χώρας, την πλούσια γαστρονομία του κάθε τόπου, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους, σε μια σειρά από μοναδικά video. Τα video αυτά προβάλλονται εν ώρα πτήσης, εσωτερικού και εξωτερικού, ακόμα και στους πολύ κοντινούς προορισμούς. Με τη δημιουργία του καναλιού “enter Greece” η εταιρεία εμπλουτίζει το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμά της εν πτήσει (In Flight Entertainment) με μοναδικές ελληνικές στιγμές.

Από το μουσείο της Ακρόπολης, μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, από τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου ως το βαθύ μπλε του Αιγαίου, από το άγριο τοπίο της χαράδρας του Βίκου ως την ποικιλόμορφη ομορφιά της Μεσσηνίας, από τα φρέσκα ψάρια των νησιών μας, στους αμπελώνες και τα κρασιά μας τα video αυτά αναδεικνύουν την ελληνική περιφέρεια, τις πόλεις και την άγονη γραμμή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μια κίνηση που δείχνει έμπρακτα την στήριξη της AEGEAN στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, μέσω της ανάδειξης του πολιτισμού, των ωραιότερων τοπίων και της ελληνικής κουλτούρας.

[video_embed][/video_embed]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By