Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Ο διάλογος των αστυνομικών της «ΔΙΑΣ» με το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ τη νύχτα της δολοφονίας του Φύσσα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την παρουσία και την αντίδραση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

1Σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηριών που θα σταλεί στις δύο εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει γίνει απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας που είχαν τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ με το κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ το μοιραίο βράδυ.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν στο κέντρο ,μέσω ασύρματου, ότι 20 άτομα της Χρυσής Αυγής κρατούν σιδερομπουνιές και ρόπαλα. Μάλιστα φαίνεται πως είχαν και επικοινωνία με τους χρυσαυγίτες καθώς όπως είπαν τους ενημέρωσαν ότι «είχαν διαμάχη με αντιεξουσιαστές». Χαρακτηριστικά διαβίβασαν  «Κέντρο επί της οδού Τσαλδάρη έχει κατά.. (αλ) γωνία αρκετά άτομα και επί της Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας έχει γύρω στα είκοσι άτομα. Είκοσι πρέπει να’ ναι. Είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής, όπου μας ενημερώνουν ότι είχανε μία διαμάχη με κάτι άτομα του γνωστού χώρου (σ.σ. δηλαδή αντιεξουσιαστές). Είμαστε πλησίον. Προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα. Κέντρο να γνωρίζετε, απ” ότι διακρίνουμε, υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές και κάτι ρόπαλα…»

Ωστόσο το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ ακούγεται να τους δίνει εντολή «να μείνουν σε απόσταση προκειμένου να δίνουν εικόνα στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό μέρος των διαλόγων

1 2

 

ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By