Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Ο Κ. Ορφανός δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με την παράταξη Ιωαννίδη

Ο κ. Ιωαννίδης έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Ορφανού, τον χαρακτήρισε «επιτυχημένο» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις

kwstas orfanos

Με την παράταξη «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, δεν θα είναι τελικά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Κώστας Ορφανός.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε από την παράταξη το όνομα του Κώστα Ορφανού και προσκλήθηκαν οι δημοσιογράφοι σήμερα στη 1μ.μ. για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του. Αντί, όμως, για την παρουσίαση εμφανίστηκαν μαζί ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Κώστας Ορφανός και ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους ότι αυτή ματαιώνεται επειδή ο κ. Ορφανός δεν θα είναι τελικά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για «προσωπικούς λόγους».

«Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να μην είμαι σε αυτή την προσπάθεια. Θα δουλέψω για την επιτυχία του Γιάννη Ιωαννίδη και θέλω να ζητήσω «συγγνώμη» από όσους με ενθάρρυναν να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια», εξήγησε ο κ. Ορφανός.

Ο κ. Ιωαννίδης έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Ορφανού, τον χαρακτήρισε «επιτυχημένο» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις.

By