Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Μιχαλολιάκος προς βουλευτές: «Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό… δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξανάρθετε»!

Δηκτικός εμφανίστηκε στα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής…προειδοποιώντας ότι θα επιστρέψουν σύντομα…

mixaloliakosA

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού η απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποδέχτηκε τα μέλη της Επιτροπής με τα παρακάτω λόγια: «Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό… δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξαναέρθετε»!

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κάθε κατηγορία υποστηρίζοντας ότι του αποδίδεται από το διεφθαρμένο καθεστώς των επιόρκων. Τόνισε μάλιστα πως όλες οι κατηγορίες είναι χαλκευμένες. «Πρόκειται για μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη, καθώς δεν υπάρχει καμία «εγκληματική οργάνωση», αλλά ένα πολιτικό κόμμα που διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα», δήλωσε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ζητήθηκε να σχολιάσει την φράση: «Πρώτα η Πατρίδα, μετά η Δημοκρατία» ξεκαθάρισε πως το Αιώνιο Έθνος των Ελλήνων υπήρχε πολύ πριν υπάρξουν βουλευτές. Για την Χρυσή Αυγή προτεραιότητα είναι η Πατρίδα και έπεται το κοινοβουλευτικό σύστημα, το οποίο έχει διαφθαρεί απόλυτα και με τα Μνημόνια έχει εξευτελίσει το Σύνταγμα».

By