Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Πανελλαδικών… συνέχεια

Σε μαθήματα γενικής παιδείας εξετάστηκαν και σήμερα οι μαθητές.

panelladikesΞανά στις αίθουσες των εξεταστικών κέντρων βρέθηκαν οι μαθητές της γ’ λυκείου για να δώσουν το δεύτερο μάθημα των πανελλαδικών εξετάσεων, που ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή.

Σήμερα οι συμμετέχοντες στις εξετάσεις εξετάστηκαν στα μαθήματα της Βιολογίας, της Φυσικής, των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και στην Ιστορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους καθηγητές, τα θέματα των Μαθηματικών ήταν πολλά και απαιτητικά, ενώ εύκολα χαρακτηρίζονται τα θέματα της Βιολογίας.

Εξάλλου, στην Ιστορία, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να συσχετίσουν χώρες και ηγέτες των τελευταίων δεκαετιών, να απαντήσουν για θεσμούς όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης, κλπ. Σαφής εκτίμηση, πάντως, από τους καθηγητές για την Ιστορία δεν υπάρχει ακόμη, όπως και για τη Φυσική. Τα δύο αυτά μαθήματα αφορούν ελάχιστους μαθητές, καθώς ο κύριος όγκος των υποψηφίων εξετάζεται σήμερα στα Μαθηματικά και τη Βιολογία.

Υπενθυμίζεται πως οι εξετάσεις διεξάγονται κανονικά, καθώς βρίσκεται από τη μία σε ισχύ η επιστράτευση των καθηγητών από το υπουργείο Παιδείας και από την άλλη η ΟΛΜΕ είχε πάρει την απόφαση για αναστολή των κινητοποιήσεων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By