Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

ΠΑΣΟΚ: συγχαρητήρια για τη σύλληψη των δραπετών

«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον άνδρα της ΕΚΑΜ που τραυματίστηκε συμμετέχοντας στην ανωτέρω δράση».

Political Council at PASOK / ?????, ???????? ?????????Ανακοίνωση εξέδωσε ο Τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, συγχαίροντας την ηγεσία και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συγχαίρουμε την ηγεσία και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για τη σημερινή αποτελεσματική δράση τους στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων και ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η επιχειρησιακή δράση τους με τον γρήγορο εντοπισμό του τέταρτου φυγά που παραμένει ασύλληπτος.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον άνδρα της ΕΚΑΜ που τραυματίστηκε συμμετέχοντας στην ανωτέρω δράση.

Επισημαίνεται ότι, στη χώρα μας δεν παρουσιάζεται η ίδια εγκληματικότητα με τα αναπτυγμένα κράτη της Βόρειας Ευρώπης και Αμερικής. Τόσο οι ποσοτικοί, όσο και οι ποιοτικοί δείκτες της εγκληματικότητας στη χώρα μας, αλλά και η μετεξέλιξή τους στον τόπο και στον χρόνο, δεν παρουσιάζουν την επιβάρυνση άλλων κρατών. Παρά ταύτα η αποτελεσματική αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος είναι απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας και η κυβέρνηση οφείλει να εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών μέσω μιας άρτια σχεδιασμένης αντιεγκληματικής πολιτικής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By