Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν το νέο iPhone

15 μέρες πριν βγει στην κυκλοφορία

iphone-6-line-570

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αλλά ήδη μέρες πριν από την εμφάνιση του νέου iPhone, υπάρχει κόσμος που περιμένει έξω από το μαγαζί της Apple στην 5η Λεωφόρο, ώστε να πάρουν πρώτοι το τηλέφωνο «ναυαρχίδα» της εταιρείας.

Ο ερευνητής στον τομέα της τεχνολογία Dan Benton δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter μία χαρακτηριστική φωτογραφία από χθες 3η Σεπτεμβρίου, όπου εμφανίζεται κόσμος, τυλιγμένος με κουβέρτες και sleeping bag να περιμένει έξω από το μαγαζί της Apple, για να κάνουν δικό τους το νέο iPhone 6.

Ο αμερικανικός Business Insider επικοινώνησε με υπαλλήλους του καταστήματος της Apple, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν ότι οι άνθρωποι αυτοί αναμένουν έξω από το μαγαζί για να αγοράσουν το νέο τηλέφωνο της Apple.

«Κάθονται και περιμένουν, χωρίς να ξέρουν ακόμα για ποιο λόγο περιμένουν», αναφέρει υπάλληλος της εταιρείας. «Ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα», σημειώνει.

Σύμφωνα με φήμες το νέο iPhone 6 θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, με μεγαλύτερη οθόνη από τους προκατόχους του.

Η Apple αναμένει το event που έχει προγραμματίσει για την ανακοίνωση των νέων συσκευών της στις 9 Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα βγει στα μαγαζιά 10 μέρες μετά.

Δημοσιογράφος του CNBC που μίλησε με δύο από τους επίδοξους αγοραστές του νέου iPhone, όπως και μέλη του BuyBackWorld, έχουν κατασκηνώσει έξω από το μαγαζί της Apple από την Κυριακή το βράδυ.

Συνήθως οι πρώτοι στην σειρά πουλάνε την θέση τους για 1.250 δολάρια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By