Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς – Υποχωρεί η κακοκαιρία

Το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί τηλεφωνικές κλήσεις για δέντρα που έπεσαν από τον αέρα

likabitos

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς που είχε κλείσει νωρίτερα λόγω της σφοδρής νεροποντής.  Σύμφωνα με την Τροχαία «ανοικτός είναι πλέον και ο παράδρομος του Κηφισσού, στο τμήμα της Ιεράς Οδού.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί τηλεφωνικές κλήσεις για δέντρα που έπεσαν από τον αέρα, στα Πατήσια, στο Χαλάνδρι, στο Ηράκλειο και στη Φιλοθέη καθώς και για αντλήσεις υδάτων κυρίως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στην Κυψέλη, στη Νέα Σμύρνη και άλλες περιοχές.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τα φαινόμενα είναι έντονα στην Δυτική Αττική, και κατά τόπους, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, και την Πελοπόννησο. Ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, και τα Δωδεκάνησα.

Από το απόγευμα αναμένεται υποχώρηση των φαινόμενων στην Αττική ενώ προβλέπονται σποραδικές βροχές αργά τη νύχτα της Δευτέρας και έως την Τρίτη το απόγευμα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν, με εντονότερα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένων των Δωδεκανήσων.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, από τη Στερεά και βορειότερα, και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και πιθανόν της Ηπείρου.

Από τη Δευτέρα προβλέπεται σταδιακή πτώση του υδραργύρου που θα συνεχισθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By