Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Nerd.com: Προσλάβετε το προσωπικό σας… «σπασικλάκι»

Computer_NerdΣε περίπτωση που ψάχνετε έναν ικανό σύμβουλο για να αναλάβει τη διαχείριση των εσόδων σας, της επιχείρησής σας ή, για παράδειγμα, τη δημιουργία στρατηγικής διαχείρισης των κοινωνικών σας δικτύων, μπορείτε να νοικιάσετε τον προσωπικό σας… «σπασικλάκι»!

Μια βάση δεδομένων με MBA φοιτητές έχει δημιουργηθεί διαδικτυακά, προκειμένου να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας τον κατάλληλο σύμβουλο. Ο ιστότοπος nerd.com φιλοξενεί περισσότερους από 450 MBA φοιτητές από κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων ανά τον κόσμο.

Στην on line αυτή αγορά συμβούλων, οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από $ 10 έως και $ 100 την ώρα και η διακύμανση τιμών εξαρτάται από το βιογραφικό του εκάστοτε «υποψηφίου», ενώ ο χρόνος που προσφέρεται από τους φοιτητές είναι κατά μέσο όρο 8 – 10 ώρες για κάθε βραχυπρόθεσμο project.

Οι ιδρυτές του site δηλώνουν πως η ποιότητα των φοιτητών είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της διαδικτυακής τους επιχείρησης ενώ όλο και περισσότερες εταιρείες απευθύνονται στο εν λόγο site προκειμένου να διεκπεραιωθούν σχέδια τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By