Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

«Πυρά» Τσοχατζόπουλου στο ΠΑΣΟΚ

Στελέχη του κόμματος αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι, αναφέρει ο πρώην υπουργός.

PASOKΑιχμές για στελέχη του ΠΑΣΟΚ άφησε ο πρώην υπουργός και κατηγορούμενος για τη διακίνηση μαύρου χρήματος, Άκης Τσοχατζόπουλος. «Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε γραπτή ανακοίνωσή του.

‘Ολη η δήλωση:

«Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και «καταδικαστική απόφαση» εις βάρος μου !

Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ. Επισημαίνω όμως στο μόνο κατ΄ όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ, ότι επί σαράντα χρόνια η ζωή μου ήταν μια διαρκής προσφορά στο ίδιο και στην Ελλάδα. Στην ιστορική συγκρότηση, ενδυνάμωση, στη δημοκρατική, προοδευτική, αριστερή λειτουργία και δράση του, για να είναι το ΠΑΣΟΚ κόμμα του λαού. Επομένως, δεν παραγράφονται με «δηλώσεις» τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By