Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Σακελλαρίδης: Νίκη για την Αθήνα τώρα

Στήριξη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ από Οικολόγους – Πράσινους και το «Δεν Πληρώνω»

sakellaridis 2

Συνάντηση με τις απολυμένες καθαρίστριες που παραμένουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας την επαναπρόσληψή τους, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και τα μέλη του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη», εκφράζοντας τη συμπαράσταση στον αγώνα τους.

«Κάναμε έναν όμορφο αγώνα. Βρεθήκαμε σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Μιλήσαμε με τους πολίτες, ανταλλάξαμε προβληματισμούς και προτάσεις. Ολοκληρώνουμε την προεκλογική περίοδο, όχι με μια τυπική συγκέντρωση, αλλά με μια γιορτή» ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας της «Ανοιχτής Πόλης».

«Ελάτε μαζί μας, τώρα είναι στο χέρι μας ν” αλλάξουμε την πόλη. Νίκη για την Αθήνα τώρα. Την Κυριακή η Αθήνα αλλάζει εποχή» επισήμανε ο κ. Σακελλαρίδης.

Μετά τη συνάντηση με τις απολυμένες καθαρίστριες ο κ. Σακελλαρίδης και τα μέλη του συνδυασμού του πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Συντάγματος μέσω της Ερμού και των δρόμων του εμπορικού τριγώνου, προς τα Προπύλαια, όπου διοργανώνεται συναυλία με τον Στάθη Δρογώση, τους Mode Plagal και τη Μελίνα Κανά.

Το πρωί ο κ. Σακελλαρίδης περιόδευσε στα Πατήσια, την Πέμπτη στην Κυψέλη, την Τετάρτη στο Πολύγωνο και το Γκύζη, ενώ την Τρίτη στους Αμπελόκηπους συζητώντας με κατοίκους και εργαζομένους για τις συνθήκες ζωής στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως η ΠΝΟΙΚΑ, η παράταξη που στηρίζουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι, μετά από συνάντηση της Ιωάννας Κοντούλη και του κ. Σακελλαρίδη εξέφρασε τη στήριξή της στο πρόσωπο του κ. Σακελλαρίδη για το β” γύρο των δημοτικών εκλογών του δήμου Αθηναίων.

Επίσης, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» με ανακοίνωσή του τάσσεται με τον Γ. Σακελλαρίδη και τη Ρ. Δούρου, καθώς, όπως τονίζει, «αποτελεί χρέος του απέναντι στην οικοδόμηση ενός ανθρωποφάγου μαύρου μπλοκ».

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By