Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Στηρίζει Λαζαρίδη η κυβέρνηση

Διέψευσε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου

maximou-shadowΑσπίδα προστασίας στον Χρύσανθο Λαζαρίδη για τα όσα είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ ύψωσε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, σημειώνοντας με νόημα «πως μπορεί να είναι εντός, όταν δεν καταδικάζει γεγονότα όπως αυτό στις Σκουριές, που κουκουλοφόροι περιέλουσαν με βενζίνη τους φύλακες και απείλησαν να τους κάψουν ζωντανούς;».

Διέψευσε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για τις δηλώσεις του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας πάντως, πως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στην σημερινή του τοποθέτηση στη Βουλή χαμήλωσε τους τόνους. «Κατέβασε σήμερα ταχύτητα και από 5η έβαλε 4η, όχι γιατί υπήρξε δυσαρέσκεια από τον πρωθυπουργό, αλλά γιατί πρόθεση της κυβέρνησης είναι να πέσουν οι τόνοι», έλεγε.

Η ίδια πηγή επεσήμανε πως οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης συνεργάζονται προκειμένου να φέρουν τις κατάλληλες αλλαγές στον ποινικό κώδικα για την αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς μελών της Χρυσής Αυγής. Όπως διευκρίνιζε, οι αλλαγές θα αφορούν τα άρθρα 187 και 195 για σύσταση συμμορίας και για τις οργανωμένες διαδηλώσεις εν είδει στρατιωτικών παρελάσεων και τάχθηκε υπέρ της άποψης ότι δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Σε ότι αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, σχολίασε ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By