Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Συγγνώμη από τον Δημ. Γιαννακόπουλο και 3μηνος αποκλεισμός

Τι αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

dimitris_gianako

Μετά τα όσα έγιναν -και δήλωσε- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, λέγοντας ότι δεν ήθελε να θίξει τους κκ Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο. Η ανακοίνωσή του:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο.

Ο στόχος μου ήταν -και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια».

Εν τω μεταξύ αργά το απόγευμα ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, τιμώρησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 22.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

1.Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 1.200 ευρώ.

β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400 ε. για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800 ε.

γ) για ενέργεια του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 22.000.

δ) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), πρόστιμο 5.000 και

ε) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων στις κερκίδες) πρόστιμο 2.200, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-5-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες, για τον ως άνω αγώνα.

3. Απαλλάσσει τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα (παρότρυνση οπαδών για είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), για τον ως άνω αγώνα.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By