Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχονται εξοντωτικά μέτρα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Press conference of SYRIZA / Συνέντευξη  του ΣΥΡΙΖΑΝέα «πιο εξοντωτικά μέτρα» προβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ με την άφιξη της Τρόϊκας κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει μια πολιτική που οδηγεί την χώρα σε αδιέξοδο.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος: «Η επικείμενη άφιξη της τρόικας έρχεται να επιβεβαιώσει την πλήρη κατάρρευση της επικοινωνιακής προπαγάνδας της κυβέρνησης.Η παράταση του χαρατσιού της ΔΕΗ και οι απολύσεις στο δημόσιο τομέα, σε συνδυασμό με τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού, αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η εφαρμογή του μνημονίου δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο όπου κάθε μνημονιακή «αστοχία» έρχεται να «διορθωθεί» από νέα, πιο εξοντωτικά μέτρα.

Η περίφημη ρήτρα αυτόματων περικοπών αποτελεί ταυτόχρονα και ομολογία της αποτυχίας του μνημονιακού προγράμματος, αλλά και απόδειξη της εμμονής στο μνημόνιο με κάθε κόστος για την οικονομία και την κοινωνία.

Όποια νέα εκβιαστικά εργαλεία προς τον ελληνικό λαό κι αν επιστρατεύσει, όποιες νέες κούφιες υποσχέσεις κι αν δώσει,  η πραγματικότητα την διαψεύδει κατηγορηματικά.[space size=»30″]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By