Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Το μήνυμα Μεϊμαράκη για την 25η Μαρτίου

Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλής

meimarakis-edrana

«Η Ημέρα αυτή αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της προσφοράς για το εθνικό συμφέρον και αποδεικνύει ότι αν τελικά έχεις έναν στόχο, δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα, τελικά, τον πετυχαίνεις, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες» σημειώνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρει ότι «η 25η Μαρτίου του 1821 είναι η κορυφαία στιγμή της ιστορίας του Ελληνισμού» και σημειώνει:

«Σήμερα, ο ελληνικός λαός δίνει έναν σκληρό αγώνα. Πιστεύω, όμως, ακράδαντα ότι με πίστη στις δυνάμεις μας, με αφοσίωση στον κοινό στόχο μας, με σύμπνοια και ομόνοια μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και αποφύγαμε τα χειρότερα.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πίστεψαν στις δυνάμεις τους και όλοι μαζί καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, κάνοντας προσωπικές θυσίες και οι θυσίες όλων των Ελλήνων έπιασαν τόπο.

Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ενωμένοι για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Αυτό είναι και το σημερινό μήνυμα, κυρίως προς τις νεότερες γενιές» καταλήγει ο Πρόεδρος της Βουλής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By