Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Ψηφίζουν σήμερα στο Ποτάμι

Στη συντονιστική επιτροπή θα συμμετέχουν εκ περιτροπής, μετά από κάλεσμα του επικεφαλής και 4 εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, έτσι ώστε και τα περιφερειακά στελέχη να έχουν εκπροσώπηση στο κεντρικό όργανο

potami

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία παρουσίασης των συνολικά 141 υποψηφίων για τις 70 θέσεις της Πανελλήνιας Επιτροπής του Ποταμιού, στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Λαυρίου.

Για τα 30 μέλη, που θα εκλεγούν από μια εθνική λίστα έχουν κατατεθεί 75 υποψηφιότητες. Οι υπόλοιπες 40 θέσεις θα μοιραστούν αναλογικά στις 13 περιφέρειες της χώρας. Η εκλογική διαδικασία ξεκινάει σε λίγο και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Στη συνέχεια και με βάση το πρόγραμμα θα συνέλθει η νεοεκλεγείσα Πανελλήνια Επιτροπή. Θα εκλέξει με φανερή ψηφοφορία τα 7 μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, που μπορεί να είναι και απλοί σύνεδροι. Στη συντονιστική επιτροπή θα συμμετέχουν εκ περιτροπής, μετά από κάλεσμα του επικεφαλής και 4 εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, έτσι ώστε και τα περιφερειακά στελέχη να έχουν εκπροσώπηση στο κεντρικό όργανο.

By