Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άγρια κόντρα Καμμένου- Μηταράκη

Στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ

fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis
fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis

Άγρια κόντρα Καμμένου- Μηταράκη στη Βουλή, στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ για την προτροπή σε λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα, με τον υφυπουργό Ανάπτυξης να ζητά την παραίτησή του μαινόμενου Πάνου, εάν δεν αποδείξει τα όσα του καταλογίζει.

Ο Π. Καμμένος έβαλλε κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης γιατί εταιρία στην οποία εργαζόταν στο παρελθόν είναι μέτοχος της «Ελληνικός Χρυσός». Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού που επικαλέστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, όταν ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Ανάπτυξης ο Ν. Μηταράκης  «άλλαξαν» οι αρμοδιότητες του για τις επενδύσεις. «Ως ελεγκτής δηλαδή, θα ελέγχει το πρώην αφεντικό του», είπε και κάλεσε όλους τους βουλευτές να απαντήσουν αν τα παιδιά της Χαλκιδικής θα οδηγηθούν σε καρκίνο και θα επιτρέψουν να συλλαμβάνονται γερόντισσες με την κατηγορία του τρομοκράτη.

Απέρριψε τις αιτιάσεις ο Καμμένου ο Ν. Μηταράκης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα στην «Ελληνικός Χρυσός» και πως ο ίδιος εργάστηκε πριν μπει στη Βουλή, ενώ από τις θέσεις που πέρασε ήταν και στην εταιρία Fidelity Investment, στην οποία εργάστηκε στο επενδυτικό κεφάλαιο, που δεν αποτέλεσε ποτέ μέτοχο της εταιρίας. «Να σταματήσουμε να βλέπουμε θεωρίες συνωμοσιολογίας, αλλά αν έχετε κάτι έκνομο να μου καταλογίσετε, να κινήσετε τη διαδικασία και εγώ θα υποβάλλω την παραίτησή μου, αλλά εάν δεν το κάνετε, να παραιτηθείτε κι εσείς από το βουλευτικό αξίωμα», είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

«Εγώ δεν είπα ότι αποκομίσατε κέρδος», αναδιπλώθηκε ο Π. Καμμένος!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By