Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγριος καυγάς Κεγκέρογλου- Παναγιώταρου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτέθηκε στον Guy Ryder ότι γυρνά με λιμουζίνες που πληρώνει ο ελληνικός λαός

kegeroglou

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή, παρουσία του γενικού διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Guy Ryder, Κεγκέρογλου και Παναγιώταρος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτέθηκε στον Guy Ryder ότι γυρνά με λιμουζίνες που πληρώνει ο ελληνικός λαός, αντί να πάει στις γειτονιές της Αθήνας για να δει την πραγματική κρίση, αλλά και ότι δίνουν ψίχουλα στο λαό μέσα από το κοινωνικό μέρισμα που παίρνουν κυρίως οι μετανάστες.

Με ένα polo δεκαετίας κυκλοφορεί μαζί μου ο κ. Ryder, απάντησε σε χρόνο dt ο υφυπουργός Εργασίας και τα ‘βαλε με τον Ηλία Παναγιώταρο που μισεί τους μετανάστες και την ίδια ώρα τους πουλά εμπορεύματα μέσω της εταιρίας που έχει.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι η εταιρία του είναι νόμιμη και επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ που με πλαστά –όπως είπε- τιμολόγια εκατομμυρίων δεν μπορεί να δικαιολογήσει πάνω από 15 εκατομμύρια, ενώ άλλα 150 έκοβαν παραστατικά σε μπακαλόχαρτα. Ο Ηλίας Παναγιώταρος ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις για παράνομο ξενοδοχείο συγγενικού του προσώπου στην Κρήτη, αλλά και παράνομο νταμάρι.

By