Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγριος καυγάς της Φωτεινής Πιπιλή με τον Κασσή για τις λαϊκές αγορές

Συνεχίζεται η ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση με αφορμή το θέμα της τροπολογίας

pipili fwteini

Έντονη αντιπαράθεση είχαν το απόγευμα της Τρίτης η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής κατά τη διάρκεια εκπομπής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Συγκεκριμένα, μετά τη δυσφορία στο Μαξίμου για τον Μιχάλη Κασσή που «έκοβε» και «έραβε» τροπολογίες, η κυρία Φωτεινή Πιπιλή ανέφερε πως και άλλοι βουλευτές ευθύνονται που η κατάσταση έχει γίνει «μαλλιά κουβάρια», φέρνοντας ως παράδειγμα το περιστατικό που κατήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, πως βουλευτές από όλα τα κόμματα τηλεφωνούσαν στο γραφείο του, για να εξασφαλίσουν στους ψηφοφόρους τους καλύτερες θέσεις στις λαϊκές αγορές.

Η ίδια υποστήριξε πως «ο κυβερνητικός εταίρος λέει «ναι» στη μίζα, εμμέσως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Σκορδάς από τη Βουλή. Αγανάκτησαν οι παριστάμενοι βουλευτές, τάχα μου έπεσαν από τα σύννεφα! Βέβαια, ορισμένοι είπαν από μόνοι τους τα ονόματά τους», σημείωσε η κυρία Πιπιλή για να σχολιάσει αμέσως μετά την αλλαγή στη στάση του Μιχάλη Κασσή.

Η κυρία Πιπιλή, έσπευσε να διευκρινίσει πως η πρότασή της είναι «να αποσυρθεί όλο το νομοσχέδιο. Θα πρέπει το νομοσχέδιο να επανέλθει μετά τις Ευρωεκλογές, ώστε να μπορούμε να πούμε ελέυθερα τη γνώμη μας. Σέβομαι την προεκλογική περίοδο, όμως αρκετά έχουν συσσυρευτεί από λαϊκίστικες συμπεριφορές, οι οποίες παρατηρούνται και από το κόμμα και της συγκυβερνησης».

By