Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Άδειασμα» Στρατούλη από Νίκο Βούτση

«Δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου τα πολιτικά στελέχη να μπαίνουν σε επιχειρησιακή συζήτηση»

stratoulis2

«Φάουλ» χρέωσε εμμέσως πλην σαφώς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη με αφορμή τη δήλωση του ότι ήταν «τυχαία» η σύλληψη Μαζιώτη, ο γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΒΗΜΑ fm, o κ. Βούτσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Τάκης (Στρατούλης) είπε ότι είναι τυχαίο. Δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου τα πολιτικά στελέχη να μπαίνουν σε επιχειρησιακή συζήτηση. Ποτέ δεν θα το έκανα ούτε είναι σωστό. Έπρεπε να απαντήσει ο κ. Κικίλιας – και μάλλον το έκανε επειδή είναι νέος – ότι αυτά τα ξέρει η Αστυνομία και εμείς βλέπουμε πολιτικά τι συμβαίνει».

Ο κ. Βούτσης επιτέθηκε ,ωστόσο, στην κυβενρητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη τονίζοντας «Η κυρία Βούλτεψη άρχισε τα ίδια προς τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει πολύ βεβαρημένο παρελθόν και δεν μπορούμε να απολογούμαστε σε κυβερνητικά στελέχη ή πολιτικές δυνάμεις που με την πολιτική τους ασκούν ιδιότυπη κατατρομοκράτηση του λαού. Πάει πολύ…».

Ο γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε «Η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της και την έκανε σωστά» και πρόσθεσε «Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε άλλο μόνο συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις μπορεί να δημιουργήσει, διότι δεν είμαστε αδαείς και δεν χαρίζουμε σε κανέναν είτε πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμοφροσύνης ή οτιδήποτε άλλο»

 

By