Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άδωνις: Απολύτως σταθερή η κυβερνητική πλειοψηφία

Η κυβέρνηση είναι απολύτως σταθερή υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον απόηχο της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, σημειώνοντας ότι: «Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές γιατί κανείς δεν τις θέλει».

fosphotos.com
fosphotos.com

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ σχολίασε ότι η απουσία δεν είναι καταψήφιση, αλλά έμμεση ψήφιση, προσπαθώντας να υποβαθμίσει τις απουσίες στην ψηφοφορία. «Αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι απολύτως σταθερή», δήλωσε και τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, τις οποίες όπως είπε δεν επιθυμεί κανείς, ούτε η αντιπολίτευση.

«Τις μεταρρυθμίσεις δεν τις κάνουμε γιατί μας τις επιβάλλουν, τις κάνουμε γιατί είναι σωστές», είπε επίσης ο κ.Γεωργιάδης. «Ο αντιγερμανισμός στην Ελλάδα πουλάει πολύ. Η παροχή τεχνογνωσίας των Γερμανών, αλλά και της Τask Force, μας είναι απολύτως απαραίτητη. Ό,τι έκαναν αυτοί σε 20-30 χρόνια, εμείς πρέπει να τα κάνουμε σε δύο-τρία», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε πάντως μικρό των αριθμό των εργαζόμενων, που πρόκειται να απολυθούν από το δημόσιο, ενώ με το γνωστό του στυλ ζήτησε από τους συντελεστές της εκπομπής να προωθήσουν όλα τα μηνύματα των τηλεθεατών στο δικό του e mail.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By