Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άδωνις: «Η ΧΑ τρομοκρατούσε και κορόιδευε»

«Η Χρυσή Αυγή δεν τρομοκρατούσε μόνο, αλλά και κορόιδευε τους ψηφοφόρους της», δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

«Η Χρυσή Αυγή δεν τρομοκρατούσε μόνο, αλλά και κορόιδευε τους ψηφοφόρους της», επισήμανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου τη Δευτέρα, υπό τη σκιά των εξελίξεων μετά τη σύλληψη της ηγεσίας της οργάνωσης.

Ο κ.Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη σύλληψη της Θέμιδος Σκορδέλη: «Όταν πιάνουν μία κυρία με δυο τσάντες με πλαστά CD, χρήματα και είδη παραεμπορίου, τότε καταλαβαίνετε το είδος της κοροϊδίας. Καλό είναι αυτοί που υποστήριξαν και ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να καταλάβουν ότι παρασύρθηκαν».

Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι η γιγάντωση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής θέτει σε κίνδυνο τη δημοκρατία, αλλά και την κοινωνία. Αναφερόμενος στην οικονομία, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, καθώς θα θα χρειαστεί, ενώ όσον αφορά στις πληροφορίες δημοσιεύματος εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται, κάτι που διέψευσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Γεωργιάδης σχολίασε: «Είτε η εφημερίδα είπε ψέματα, που δεν το πιστεύω γιατί διασταυρώνει τις πηγές της, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ «τα γύρισε»».

Πηγή: skai.gr

By