Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άδωνις στο thepaper : Δεν έβρισα τους υπαλλήλους της Βουλής

Διαψεύδει τις φράσεις που του αποδόθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ – Τι απαντά ο πρόεδρος των υπαλλήλων της Βουλής

adonis nd geordiadis boyli vouli
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

«Δεν μίλησα υβριστικά για τους υπαλλήλους της Βουλής υποστηρίζει ο  Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το σάλο που προκλήθηκε με φράση που του αποδόθηκε.

Ο βουλευτής της ΝΔ επικοινώνησε με το thepaper.gr από το Κουρδιστάν, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο κοινοβουλευτικής αποστολής, για να διαψεύσει ότι αποκάλεσε «π…άνες του ΣΥΡΙΖΑ» τους υπαλλήλους της Βουλής.

«Διαψεύδω παντελώς ως εντελώς φανταστικό το γεγονός» είπε και πρόσθεσε ότι «έτσι κι αλλιώς εγώ δεν μιλάω με αυτό τον τρόπο».

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ακόμη ότι «την Παρασκευή «δεν ήμουν καν στη Βουλή» και πως με τον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής Γιάννη Σιαμπάνη, συναντήθηκε μια φορά, τυχαία, την Πέμπτη στο διάδρομο έξω από την αίθουσα της προανακριτικής. «Μιλήσαμε πολύ φιλικά και του εξήγησα όσα είχα πει στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Τίποτε άλλο».

Το thepaper.gr απευθύνθηκε και στον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής Γιάννη Σιαμπάνη.

Όπως μας ενημέρωσε, ο ίδιος δεν έχει προσωπική εικόνα για τις ύβρεις Γεωργιάδη. Είπε όμως ότι έκανε παράσταση διαμαρτυρίας γι’ αυτά που έχει πει εναντίον των υπαλλήλων της Βουλής στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, στον πρόεδρο της Βουλής. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συνομίλησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και εν συνεχεία ενημέρωσε το Σύλλογο Υπαλλήλων να «θεωρούν το θέμα λήξαν».

Στην επίμαχη εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, ο Αδ. Γεωργιάδης είχε πει: «Κατά τεκμήριο στη Βουλή οι άνθρωποι διορίσθηκαν με ρουσφέτι. Στη Βουλή δεν υπήρχε ΑΣΕΠ όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, είχε εξαιρεθεί η Βουλή από το ΑΣΕΠ – τώρα τη βάλαμε με το μνημόνιο – και τα κόμματα κατά κόρον διόριζαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Γίνονται προ 20 ημερών εκλογές μεταξύ των εργαζομένων της Βουλής. Το ένα ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, το άλλο ψηφοδέλτιο πρώην ΠΑΣΟΚ – πρώην ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή έρχονται μόνοι τους αυτοί και λένε εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι το ΠΑΣΟΚ και εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι η ΝΔ, επειδή τώρα δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μου δίνει αυτά τα οποία μου έδινε, τους 16, τους 18 μισθούς, τα προνόμια, τα μπόνους, πάω τώρα, και που πάω να βρω καταφύγιο; Που προσφεύγω; Στον ΣΥΡΙΖΑ, εις την αγκάλη του Αλέξη Τσίπρα. Τι είναι δηλαδή ο κ. Τσίπρας σήμερα στην Ελλάδα; Εκπροσωπεί αυτή την Ελλάδα του παρελθόντος, αυτή την Ελλάδα που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, αυτή την Ελλάδα που όλοι λέγαμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε.

Αυτή όλη η Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα και θέλει να συνεχίσει να απομυζά όλες τις ζωές ημών των υπολοίπων έχει πάει όλη στον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και τους σώσει ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό ζούμε. Κανονικά θα έπρεπε όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που διορίσθηκαν με το ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εφόσον αποφάσισαν να γίνουν πρώην ΠΑΣΟΚ και πρώην ΝΔ να παραιτηθούν από τη Βουλή, γιατί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τους έβαλε. Να είμαστε συνεννοημένοι.

Τα ρουσφέτια να πούμε του κομματικού συστήματος μας κάνουν και τα θύματα. Εγώ θα τους απέλυα όλους μαζί μόνο και μόνο για να μάθουν ότι είναι αχάριστοι πέραν των άλλων».

 

By