Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Άκυρο» στον Παναθηναϊκό για επανάληψη του τελικού

Το βράδυ της Κυριακής το νέο «ραντεβού» των αιωνίων

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Όχι στον Παναθηναϊκό είπε ο Αθλητικός Δικαστής που απέρριψε την ένσταση που είχε υποβάλει η πράσινη ΚΑΕ για επανάληψη του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

«Απορρίπτεται η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», ο οποίος διεξήχθη στις 29-5-2014, διότι η παράβαση του άρθρου 35 του Κανονισμού Πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό τον δικαιουμένων εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας την ειδική διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είχε ως συνέπεια την διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος, που σε αντίθετη περίπτωση ενδεχόμενα να ήταν υπέρ της ενιστάμενης ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το σκορ, στη σειρά των τελικών για το πρωτάθλημα παραμένει 2-1 (νίκες) υπέρ του Ολυμπιακού, που θα διεκδικήσει τον τίτλο το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ, με τα εισιτήρια του ματς να γίνονται… δυσεύρετα όσο κυλούν οι ώρες…

 Βαγγέλης Μελέκογλου

By