Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άλλαξαν τα σχέδια στο Ποτάμι

 Περισσότεροι απο 7.500 φίλοι του Ποταμιού ασχολούνται ενεργά με τις προσυνεδριακές διαδικασίες, ενώ μεγάλη είναι η προσέλευση και στις περιφερειακές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα

theodorakisB

Άλλαξαν τα σχέδια στο Ποτάμι και το ιδρυτικό συνέδριο δεν θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά στο Λαύριο.

Η μεγάλη ανταπόκριση σε συνδυασμό με το αίτημα πολλών να σκεφθούν οι διοργανωτές τόσο την απόσταση μέχρι τη Θράκη, όσο και το κόστος, οδήγησαν στην τροποποίηση των αρχικών σχεδιασμών και έτσι η πρώτη φορά του Ποταμιού θα γίνει στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου στις ίδιες ημερομηνίες (27-29 Ιουνίου).

Τα σχέδια πάντως, για την Αλεξανδρούπολη «παραμένουν», καθώς το Ποτάμι θα διοργανώσει το φθινόπωρο ημερίδα για το περιβάλλον με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του και σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Στόχος είναι να επισκεφθούν τον Έβρο αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης, ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες και να έχουν μια επί τόπου ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για να γνωρίσουν από κοντά τα σπάνια οικοσυστήματα της Θράκης και να ενημερωθούν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μέσω ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Σε οτι αφορά το συνέδριο, περισσότεροι απο 7.500 φίλοι του Ποταμιού ασχολούνται ενεργά με τις προσυνεδριακές διαδικασίες, ενώ μεγάλη είναι η προσέλευση και στις περιφερειακές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα. Χίλιοι φίλοι του Ποταμιού έχουν καταθέσει ήδη τις απόψεις τους για μικρά και μεγάλα προβλήματα της χώρας και την Κυριακή 15 Ιουνίου τα μέλη του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα θα εκλέξουν τους συνέδρους τους.

By