Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρης: παραιτήθηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου!

Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη Άρη, αποτελεί ο Χάρης Παπαγεωργίου. Οι τελευταίες εξελίξεις που οδήγησαν τον Γιώργο Γαλανό στην πόρτα της εξόδου από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ανάγκασαν τον πρώην καλαθοσφαιριστή των κίτρινων σε αποχώρηση!

pegasus_LARGE_t_1041_106366523Ο Παπαγεωργίου γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο με την ακόλουθη επιστολή:

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ.

Όταν πριν τρεις μήνες μου ζητήθηκε να βοηθήσω τον ΑΡΗ στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, παρά τις παροτρύνσεις άλλων να μην εμπλακώ, χωρίς δεύτερη σκέψη ,θεωρώντας πως είναι μεγάλη μου τιμή αλλά και υποχρέωση, ανέλαβα αυτό το τιτάνιο έργο.

Πίστευα ότι το όνομα μου ,θα αποτελούσε σημείο αναφοράς και συσπείρωσης του λαού του ΑΡΗ.

Εργάσθηκα νυχθημερόν με τους συνεργάτες μου για να σταθεί όρθιος ο Σύλλογος και να αναγεννηθεί.

Οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες , τα όνειρα απατηλά.

Έδωσα ο,τι καλύτερο είχα.

Παραδίδω έναν ποδοσφαιρικό ΑΡΗ καθαρό από χρέη.

Τα αποθέματα υπομονής και ανοχής έχουν τελειώσει.

Παραιτούμαι από το αξίωμα του πρόεδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ ,από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Θεσσαλονίκη 19/09/2014

Με τιμή,

Χάρης Παπαγεωργίου».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γαλανός φέρεται να επικοινώνησε εκ νέου με τον προπονητή του Άρη Δημήτρη Καλαϊτζίδη, προκειμένου να τον καθησυχάσει. Κι αυτό γιατί οι τεελτυαίες εξελίξεις είχαν προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στον 57χρονο προπονητή όσο και στους παίκτες της ομάδας: «Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς τίποτα! Φεύγω ή μένω καλύπτω όλες τις ανάγκες της ομάδας. Εγγυώμαι για όλα ακόμα και αν δεν είμαι στην ομάδα…», φέρεται να είπε στον Καλαϊτζίδη ο Γαλανός.

By