Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρπαξαν την ευκαιρία οι παίκτες στο φιλικό του ΠΑΟ -πολύ καλός ο Μπαϊράμι…

Δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την ρουμανική Βιτορούλ (1-0) με τον Γιάννη Αναστασίου να δηλώνει: «Είδα πολλά και ευχάριστα κατά την διάρκεια του αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά για να δούμε την κατάσταση τους».

1142849Σε ένα καλό παιχνίδι στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπάλα και δεν έκανε αγγαρεία, με μεγαλύτερο κέρδος τον Εμίρ Μπαϊράμι που ήταν εξαιρετικός το μεγαλύτερο διάστημα που αγωνίστηκε κι ακόμη, τους Σταματάκη (που επέστρεψε μετά από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού) και Ντίνα. Αρκετά καλός ο Μπούι, θέλει δουλειά ο Μπερίσα…
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με γκολ, όταν στο 44′ ο Ντίνας άλλαξε την μπάλα στο κόρνερ έκανε ωραία ενέργεια πάνω στην γραμμή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κουτρουμπή ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες (με πρωταγωνιστή τον Κλωναρίδη που είχε πολλά κέφια αλλά τα χαλάει στην τελική), έγινε ωραίο ματς αλλά, είπαμε, τα κέρδη για τον Αναστασίου εστιάζονται σε επιστροφές συγκριμένων παικτών.
Παναθηναϊκός: Στιλ (σε δύο φάσεις χρειάστηκε να επέμβει, έδειξε καλά αντανακλαστικά), Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούι, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (58′ Σταματάκης), Μπερίσα (76′ Ζέκα).

hagiΠριν το ματς ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Στ. Σωπήλης έδωσε τιμητική πλακέτα στον Γκεόργκε Χάτζι, ιδιοκτήτη και δημιουργό της Βιτορούλ. Ο »Μαραντόνα των Καρπαθίων» όπως αποκαλείτο ο Χάτζι άφησε τη δική του σφραγίδα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, έπαιξε με την Εθνική Ρουμανίας σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα, ενώ αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών στη πατρίδα του. Έκανε μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα (αγωνίστηκε κατά σειρά σε Φαρούλ, Σπορτούλ, Στεάουα, Ρεάλ, Μπρέσια, Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαραϊ). Ουδέποτε όμως, ντύθηκε στα πράσινα, όσο κι αν το ήθελε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης…
Β.Μελ.

By