Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έγραψε ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης περνώντας στους ομίλους του Γιουρόπα…

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε τάσεις αυτοκτονίας στη Λάρνακα, ηττήθηκε από τη Μακάμπι 3-1, αλλά έκανε το όνειρο πραγματικότητα, προκρίθηκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League.

ÌÁÊÁÌÐÉ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015)  MACCABI - ASTERAS TRIPOLIS (EUROPA LEAGUE 2014-2015)Ποιος αλήθεια να το περίμενε όταν στις 17 Ιουλίου στο μακρινό Ούλου της Φινλανδίας και τον αγώνα με τη Ροβανιέμι, άρχιζε η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον Αστέρα Τρίπολης, ότι 42 ημέρες αργότερα η ομάδα της Αρκαδίας θα έγραφε ιστορία. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας, ο Αστέρας ηττήθηκε με 3-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπορεί να είχε την τύχη όλου του κόσμου στο πλευρό του, αλλά ποιος νοιάζεται αυτή τη στιγμή για την (κακή) εμφάνιση.

Μια ομάδα της επαρχίας, ο Αστέρας Τρίπολης θα «λάμπει» στους ομίλους του Europa League, πετυχαίνοντας έναν άθλο, να περάσει τρία εμπόδια (Ροβανιέμι, Μάιντς, Μακάμπι Τελ Αβίβ), να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους, για να κάνει ένα, άπιαστο, στη αρχή αυτού του ταξιδιού, όνειρο, πραγματικότητα. Και μαζί να χαίρεται όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα

Η αντιπροσωπεία του Αστέρα θα φορέσει το ευρωπαϊκό της κουστούμι για να βρεθεί στο Μονακό, στην 4η φετινή κλήρωση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι κι αυτή θα είναι η πιο λαμπρή, η κλήρωση των ομίλων του Europa League.

ΣΚΟΡΕΡ: 27′ Μπαντάς, 54′ πέν. Ζάχαβι, 75′ Πρίτσα / 23′ Γκοϊάν

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Γκοϊάν, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (77′ Σανκαρέ), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (86′ Πάρα), Μάσα (59΄ Ντιά Μπι).

 

By