Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έδωσε τη λύση ο Βαλντές

Ο Νέλσον Βαλντές με ένα τέρμα στο 85ο λεπτό έδωσε τη νίκη 1-0 στον Ολυμπιακό απέναντι στον Άρη στο Καραϊσκάκη

olympiakosΛίγο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός δεν φόρτσαρε στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους, αλλά οι φάσεις που δημιούργησαν στην εστία του Άρη ήταν λιγοστές.

Από αυτές, στις περισσότερες οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με σουτ, αλλά ο Διούδης ήταν σωστά τοποθετημένος.

Η… αδράνεια αυτή του Ολυμπιακού έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να απειλήσουν. Προσπαθούσαν να πιάσουν την άμυνα των Πειραιωτών απροετοίμαστη και το κατάφεραν.

Καλύτερη στιγμή στο 30ο λεπτό με τον Μανιά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ρομπέρτο. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» είχαν και άλλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ!

Στο 31ο λεπτό, δηλαδή, αμέσως μετά το δοκάρι, ο Άρης έφερε σε δύσκολη θέση τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλη βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή του Ρομπέρτο. Έπιασε ένα καλό σουτ στην κλειστή γωνία του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος όμως εξαιρετικά έπεσε και έδιωξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Μανιάτη και Κάμπελ αντί των Σάμαρη και Βέργου. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους. Ο τεχνικός των Πειραιωτών πέρασε και τον Σέποβιτς στο παιχνίδι αλλά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σπάσει στην άμυνα του Άρη.

Καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι το σουτ του Εντινγκά στο 77ο λεπτό, στο οποίο η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τελικά τη λύση την έδωσε και πάλι ο Βαλντές! Ο Παραγουανός άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους στο 85ο λεπτό με μια προβολή μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστέρα

ΠΗΓΗ: sportfm

By