Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έκκληση Α. Κακλαμάνη για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Από το βήμα της Βουλής ζήτησε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

kaklamanis-apostolos

Έκκληση για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης.

«Να προετοιμαστεί μια σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, χωρίς να υπάρχουν αστερίσκοι και προαπαιτούμενα προκειμένου σε αυτές τις δύσκολες εθνικές στιγμές να σταλθεί ένα μήνυμα ότι παρά τα εσωτερικά μας προβλήματα από την οικονομική κρίση είμαστε ενωμένοι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο», είπε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας πως μια τέτοια σύσκεψη είναι αναγκαία, όταν υπάρχουν αυτές οι εθνικές προκλήσεις, καθώς «οι απέναντι αποθρασύνονται όταν βλέπουν τον ελληνικό λαό να μην έχει το ίδιο φρόνημα».

Να αναλάβει η κυβέρνηση την πρωτοβουλία, ζήτησε και η αντιπρόεδρος του Σώματος Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, που εξέφρασε την ευχή να εισακουστεί από την κυβέρνηση η «καταπληκτική» πρόταση Κακλαμάνη.

«Οι στιγμές μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά οι έλληνες έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες προκλήσεις», επεσήμανε από την πλευρά του και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

By