Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλαψαν τα Βιάγκρα των βρετανών στρατιωτών

Επιδημία οι κλοπές πυρομαχικών, ξιφολογχών και… βιάγκρα από τις αποθήκες του βρετανικού στρατού

viagra635_210114

Περίπου 100 ξιφολόγχες αλλά και χάπια Βιάγκρα αξίας 7.000 ευρώ κλάπηκαν από τα αποθέματα του βρετανικού στρατού τα τελευταία επτά χρόνια, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας.

Συνολικά, η αξία των ειδών που έκαναν φτερά από το 2007 από τις βρετανικές στρατιωτικές βάσεις ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές μετά την επερώτηση που κατέθεσε ένας βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος.

Εκτός από τα χάπια για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, κλάπηκαν διάφορα πυρομαχικά, ένα φορτηγό, όργανα για πυρηνικά υποβρύχια, ένα άγαλμα, διάφορα ασημικά και ένα επαγγελματικό πλυντήριο.

Όσον αφορά το Βιάγκρα, το υπουργείο διευκρίνισε ότι έχει και άλλες ιατρικές χρήσεις εκτός από την. . . γνωστή και μπορεί, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της χαμηλής αρτηριακής πίεσης ή τη νόσο των ορέων.

Την περασμένη εβδομάδα ένας επιλοχίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 μηνών επειδή προσπάθησε να πουλήσει στο e-Bay εξοπλισμό νυχτερινής κατόπτευσης.

«Το υπουργείο Άμυνας έχει συγκροτήσει ένα καινούριο τμήμα για την αντιμετώπιση της απάτης και των απωλειών ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε αυτά τα θέματα», σχολίασε ο υφυπουργός Άντριου Μάρισον.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By