Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έκλαψε η «μαύρη γαζέλα»

Το σούπερ μόντελ Ναόμπι Κάμπελ έκλαψε σε τηλεοπτική εκπομπή απολογούμενη για τις εκρήξεις θυμού της

naomi_campell635

Την ευαίσθητη πλευρά της έδειξε για πρώτη φορά η «μαύρη γαζέλα» του μόντελινγκ, Ναόμι Κάμπελ, καθώς βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τις εκρήξεις θυμού της.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής, η Ναόμι Κάμπελ χαμήλωσε το κεφάλι και δάκρυσε μιλώντας για τις δύσκολες αυτές φάσεις της ζωής της και το κόστος που είχαν για την ίδια.

Η Ναόμι είχε κατηγορηθεί το 2006 οτι κακοποιούσε τους υπαλλήλους της, όταν αποκαλύφθηκε οτι πέταξε το κινητό της στην οικιακή της βοηθό -κάτι που μετά από μήνυση της γυναίκας της στοίχισε πολλά χιλίαδες δολάρια σε αποζημειώσεις.

Το 2008, η αεροπορική εταιρεία British Airways της απαγόρεψε δια βίου να πετάξει ξανά με αεροσκάφος της διότι έβριζε ασύστολα υπαλλήλους της εταιρείας και αστυνομικούς επειδή χάθηκε η βαλίτσα της.

Το μοντέλο μίλησε απέξω-απέξω και για την χρήση ναρκωτικών και ειδικά κοκκαΐνης και τον εθισμό που φημολογείται οτι είχε.

Το ευχάριστο κομμάτι της βραδιάς ήταν όταν ο Jonathan Ross της ζήτησε να φορέσει τα παπούτσια εκείνα που έβαλε στο σόου της Βίβιαν Γούεστγουντ το 1993, τα οποία προκάλεσαν και την διάσημη της πτώση της στην πασαρέλα που ακόμα και σήμερα είναι το πιο δημοφιλές αποτέλεσμα δίπλα στο όνομα του μοντέλου στο google.

Το μοντέλο τα φόρεσε και κατάφερε να περπατήσει χωρίς να πέσει δηλώνοντας «δεν είμαι τέλεια. Απλά ζω και αναπνέω σαν όλους τους άλλους».

Δείτε το βίντεο:

[video_embed][/video_embed]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By