Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για τη Συρία, ζητεί ο Αλ.Τσίπρας

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη

meimarakis 01Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει ο πρωθυπουργός για τις προθέσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα αιτήματα που φέρεται να δέχεται, να παράσχει διευκολύνσεις στη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον καλεί να αναλάβει πρωτοβουλία για να συγκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια, υπογραμμίζοντας ότι η ενημέρωση κρίνεται απολύτως απαραίτητη μετά τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η χώρα μας δέχεται πιέσεις και αιτήματα, ώστε να διευκολύνει τη στρατιωτική επέμβαση.

«Οι δραματικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και η προετοιμασία στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, καθιστά απαραίτητη την ενημέρωση των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του ελληνικού λαού από τον πρωθυπουργό», αναφέρει στην επιστολή του προς τον Ευ. Μεϊμαράκη.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

Προς
τον Αξιότιμο
Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
κύριο Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2013

Οι δραματικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και η προετοιμασία στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, καθιστά απαραίτητη την ενημέρωση των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του ελληνικού λαού από τον Πρωθυπουργό.

Η ενημέρωση κρίνεται απολύτως απαραίτητη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η χώρα δέχεται πιέσεις και αιτήματα, ώστε να διευκολύνει τη στρατιωτική επέμβαση.

Σας ζητώ να αναλάβετε πρωτοβουλία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής, ώστε ο Πρωθυπουργός να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Με εκτίμηση,
Αλέξης Τσίπρας

(Visited 1 times, 1 visits today)
By