Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Πόλεμος» για το ταμειακό «έλλειμμα» στο ΠΑΣΟΚ

Διαψεύδει τις πληροφορίες περί «μαύρης τρύπας» ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος – Για σκοπιμότητες μιλά η πλευρά Παπανδρέου

spyropoulosΔιαψεύδει ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του κόμματος.

Σε ανακοίνωση του επικαλείται τον έλεγχο που γίνεται κάθε χρόνο από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου – όπως υποστηρίζει – δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

«Τα οικονομικά όλων των κομμάτων, ελέγχονται κάθε χρόνο από την αρμόδια ειδική Επιτροπή της Βουλής. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας έχουν ελεγχθεί και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο,τιδήποτε άλλο διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα» αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Το thepaper.gr απευθύνθηκε σε συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να έχει ένα σχόλιο από την πλευρά του.

«Είναι προφανής η σκοπιμότητα διακίνησης τέτοιων διαρροών» έλεγαν χαρακτηριστικά αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Ιπποκράτους. Πρόσθεταν δε ότι «είναι δεδομένη η προσήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για διαφάνεια» και σημείωναν: «Είναι άλλο πράγμα η διαφάνεια και άλλο η σκοπιμότητα…».

Οι ίδιοι κύκλοι κοντά στον κ. Παπανδρέου, σημείωναν ότι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν εκλήθη ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος από την νυν ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ενώ διευκρίνιζαν ότι δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του γραφείου του Γ. Παπανδρέου με του Ευάγγελου Βενιζέλου, πριν βγει η ανακοίνωση της Ιπποκράτους, στην οποία γίνεται παραδοχή ότι δεν υπάρχει ακόμη το πόρισμα των 6 ελεγκτικών οίκων.

By