Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έλλη Στάη: Συνδικαλιστές & απεργίες έφεραν το λουκέτο στην ΕΡΤ

Χαρακτηρίζει «καραγκιοζιλίκι» το πρόγραμμα που εκπέμπει τώρα η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση

ert metabatiko sximaΚαυστική για την κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για «γιουρούσι δίχως σχέδιο στην ΕΡΤ», αλλά και καταγγελτική για τους συνδικαλιστές της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το αδιέξοδο και τις μαζικές απολύσεις, είναι η Έλλη Στάη.
Είναι χαρακτηριστική η επισήμανσή της ότι δεν εκπροσωπούν τους χιλιάδες εργαζομένους της ΕΡΤ τα 100 άτομα που παραμένουν στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, όπως δεν τους εκπροσωπούσαν οι 40 -50 συνδικαλιστές, που έπαιρναν τις αποφάσεις για τις απεργίες τον προηγούμενο χρόνο.
«Αυτή η λειτουργία των συνδικαλιστών, να κατεβάζουν τους διακόπτες συνεχώς, πριν τους κατεβάσει οριστικά η κυβέρνηση, ήταν ένα από τα στοιχεία που τους οδήγησε στη μαζική απόλυση», αναφέρει».
Η τελευταία παρουσιάστρια των Ειδήσεων της ΕΡΤ παραδέχεται ότι υπήρχε «κυβερνητισμός στη δημοσιογραφική λειτουργία, κομματισμός και ακραίος συνδικαλισμός», τονίζει όμως ότι το «μαύρο» ήταν αντιδημοκρατικό και χαρακτηρίζει «καραγκιοζιλίκι» το πρόγραμμα που εκπέμπει τώρα η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση (ελληνικές ταινίες και ντοκυμαντέρ)…
(Η Έλλη Στάη μίλησε στον Λευτέρη Μπιντέλα στο «Έθνος της Κυριακής»).

Πηγή : aixmi.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By