Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έμεινε με την ελπίδα ο ΠΑΟΚ [βίντεο]

Ο «δικέφαλος» προσπάθησε, αλλά έμεινε στο 1-1 στο με την Μέταλιστ στο Χάρκοβο.

paokΣτο Europa League θα συνεχιστεί η εφετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 που είχε χάσει στην Τούμπα, την προηγούμενη εβδομάδα από την Μέταλιστ και το τελικό 1-1 στο Χάρκοβο, έδωσε την πρόκριση στα play off του Champions League στους Ουκρανούς.

Ωστόσο, η ελληνική ομάδα δεδομένα δικαιούταν κάτι παραπάνω. Όχι μόνο λόγω της εμφάνισής της στο πρώτο ματς, αλλά και στην ρεβάνς.

Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά από την άλλη δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Όταν όμως τα κατάφεραν βρήκαν απέναντί τους τον διαιτητή, ο οποίος στο 44ο λεπτό του αγώνα δεν έδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Λούκας από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια.

Αντιθέτως, η Μέταλιστ σε μία από τις ελάχιστες επιθετικές της προσπάθειες, ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με τον Μπλάνκο στο 72΄με τον Μπλάνκο.

Ο «δικέφαλος», απλά κατάφερε να μειώσει στο 82΄με τον Νεσίτ, αλλά το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση.

Έτσι, η ελληνική ομάδα την Παρασκευή θα είναι στην κλήρωση των play off του Europa League.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By