Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ένας αγώνας μύθων μεταξύ Γερμανίας-Αγγλίας και η αποθέωση των Παγκόσμιων Πρωταθλητών…

Σε ένα αγώνα από παίκτες-μύθους της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-3 τελικό σκορ), ο κόσμος απόλαυσε… αναμνήσεις!

ba5a5a1f64120500c13f1131cdd8c66e_49038Μπροστά σε περίπου 60.000 θεατές οι Allstars των Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμήθηκαν τα παλιά και προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Μπράιτνερ, Έλμπερ, Ρουμενίγκε από τη μια, Ρόμπσον, Σκόουλς, Άντι Κόουλ από την άλλη, φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και ύστερα από μεγάλη μάχη με γκολ και εντυπωσιακές προσπάθειες έμειναν στην ισοπαλία 3-3.

Οι παίκτες-μύθοι των Βαυαρών και των κόκκινων διαβόλων αποθεώθηκαν από το ιδιαίτερα θερμό κοινό του «Αλιάνζ Αρένα», με τον κόσμο να φεύγει… χορτασμένος από το γήπεδο.

Το ξεκίνημα ανήκε στους Βρετανούς οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με τον Άντι Κόουλ ο οποίος κατά τη διάρκεια της πορείας του στην Πρέμιερ Λιγκ σκόραρε πάνω από 180 γκολ.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον Σέρτζιο, ενώ ο σπουδαίος Τζιοβάνε Έλμπερ έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-1. Ο θρυλικός Πολ Σκόουλς που εύκολα έπαιζε και… σήμερα στη Γιουνάιτεντ του Φαν Γκάαλ, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Τζίγκλερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Βαυαρούς. Η Μάντσεστερ πάντως… έκλεψε την ισοπαλία χάρη στο τέρμα του Άντι Κόουλ ο οποίος επίσης έδειξε σε… φόρμα πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Allstars: Μπουτ, Μπάμπελ (78′ Ζίμερμαν), Κρέουζερ, Κόβατς, Πφλούγκλερ (46′ Βίτετσεκ), Φαν Μπόμελ (75′ Τσέρνι), Τθον (54′ Σουπ), Μπράιτνερ (25′ Γκαουντίνο), Σέρτζιο, Έλμπερ (46′ Ρουμενίγκε), Τζίκλερ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Legends: Κούζτσακ, Μάρτιν (72′ Ρόμπσον), Ντάμπλιν, Γιόνσεν, Έργουϊν (72′ Θόρνλεϊ), Φόρτσουν, Φιλ Νέβιλ, Σκόουλς, Μπλόνκβιστ, Ντουάιτ Γιοργκ, Άντι Κόουλ.

Λίγο νωρίτερα, στο «Αλιάνζ Αρένα» παρουσιάστηκε η Μπάγερν Μονάχου… 2014-15. Για την ακρίβεια, η παρουσίαση μετατράπηκε σε αποθέωση των Παγκόσμιων Πρωταθλητών και την παράσταση έκλεψαν οι διεθνείς με τη Γερμανία οι οποίοι και απέσπασαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κοινού.

Εννοείται πως το παρών για τους Βαυαρούς έδωσαν και τα τέσσερα, μέχρι στιγμής, νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Σεμπάστιαν Ροντέ, Χουάν Μπερνάτ και Πέπε Ρέινα.
Μελανό σημείο της, κατά τα άλλα, υπέροχης βραδιάς για τους Γερμανούς η έντονη ανησυχία για το πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Φρανκ Ριμπερί. Ο Γάλλος αστέρας έχει ενοχλήσεις στους τένοντες της επιγονατίδας και η πρώτη πληροφόρηση είναι πως χάνει, σίγουρα, τον αγώνα Supercup με την Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τετάρτη στις 19.00.

By