Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πρόσκρουση Ι.Χ. σε στάση λεωφορείου

Tραυματίστηκαν ακόμα πέντε άτομα

 

asthenoforoΜητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της είναι μεταξύ των τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 75χρονος  και να τραυματιστούν συνολικά πέντε άτομα.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 10.30 το πρωί, στην οδό Θεσσαλονίκης, στην κάθοδο του Ωραιοκάστρου. Όπως έγινε γνωστό, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος βγήκε από την πορεία του, με συνέπεια να πέσει πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, όπου εκείνη την ώρα περίμεναν τουλάχιστον πέντε άτομα.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 75χρονος και να τραυματιστούν μία 41χρονη μητέρα και τα ηλικίας 17, 16 και 11 ετών παιδιά της, καθώς επίσης μία γυναίκα 51 ετών.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 20χρονος πιθανότατα επιχείρησε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 72χρονος. Στο πλαίσιο της ανάκρισης για τις συνθήκες του δυστυχήματος, μελετάται το ενδεχόμενο ένας από τους δύο οδηγούς να παραβίασε ερυθρό σηματοδότη. Πάντως, οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και δίνουν καταθέσεις στο ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By