Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ένας Φαήλος την ημέρα…

Νέα παρέμβαση έκανε σήμερα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που είχε κόντρα στον αέρα με το Δημήτρη Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ για τη θεωρία των δύο άκρων.

failos

Παρά τις αντιδράσεις, που προκάλεσαν οι προηγούμενες τοποθετήσεις του, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης συνεχίζει να κάνει μία παρέμβαση την ημέρα και σήμερα Πέμπτη είχε κόντρα on air με το Δημήτρη Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ για τη θεωρία των δύο άκρων.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ.Στρατούλης χαρακτήρισε τη θεωρία των δύο άκρων ανιστόρητη και τόνισε ότι: «Δεν μπορείς να εξισώνεις εγκληματικές ενέργειες με τις πολιτικές απόψεις ενός κόμματος της αριστεράς».

Ο κ.Κρανιδιώτης από τη μεριά του απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κουτοπόνηρα προσπαθεί να πει ότι δήθεν λέμε για τις απόψεις του. Υπάρχει βία και στη μία και στην άλλη πλευρά του πολιτικού φάσματος. Δεν υπάρχουν ποιοτικές διακρίσεις. Δεν υπάρχουν κακά μαχαίρια και καλές μολότωφ. Να θυμίσω το 2008 τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ημερολόγιο της Αυγής, τα κάλαντα με τους μπάτσους που καίγονται ωραία». Προσέθεσε ότι «καίγονται περιουσίες και άνθρωποι και κάποιοι δείχνουν ανοχή, κάποιοι φλερτάρουν».

Το μέλος της πολιτικής επιτροπής υποστήριξε ότι: «Η θεωρία των δύο άκρων δεν είναι θεωρία, υπάρχει» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει ανοχή στη βία του ενός άκρου.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ.Στρατούλη, που υπενθύμισε ότι ήταν στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής μαζί με το σύμβουλο του πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη το πρωί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, «που την εξομοίωσε με τη σκληρή αντιπολίτευση που ασκεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου» και υπενθύμισε ότι χθες ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς από τις ΗΠΑ «είπε ότι θα αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο που έχει θέση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως το ΚΚΕ και του ΝΑΤΟ όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, εξισώνει δηλαδή ο πρωθυπουργός τις εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής με μία πολιτική θέση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By