Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ένα βήμα πιο κοντά στη δέσμευση Σαμαρά για δωρεάν Wi-Fi

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού αρχίζουν και γίνονται πράξη…

samaras_18

Τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά για δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα είναι δύσκολο να την έχετε ξεχάσει. Προς επίρρωση, λοιπόν, των όσων είχε πει ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ) ανακοίνωσε πως ξεκινά την παροχή δωρεάν Wi-Fi για επιβάτες λεωφορείων και τρόλεϊ.

Το μέτρο θα εφαρμοστεί αρχικά πιλοτικά στη γραμμή 6 των τρόλεϊ και τη λεωφορειακή γραμμή 302. Στους επιβάτες δίνεται η δυνατότητα Wi Fi σύνδεσης με ταχύτητα έως και 4G, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, στα σημεία της διαδρομής που υπάρχει δίκτυο.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,στόχος της ΟΣΥ το επόμενο διάστημα είναι να επεκταθεί στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό λεωφορείων και τρόλεϊ.

Εμείς θυμίζουμε ότι στην εν λόγω αναφορά, ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί για παροχή δωρεάν Wi-Fi σε όλη την επικράτεια της χώρας, σε διάστημα ενός χρόνου. Αυτή η αναφορά είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από πολλές κοινωνικές ομάδες, καθώς σε μια περίοδο που τα κοινωνικά προβλήματα εντείνονται ολοένα και περισσότερο, το επίδομα θέρμανσης θα ήταν μάλλον χρησιμότερο από το σερφάρισμα (έστω και δωρεάν) στο διαδίκτυο.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By