Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ένα φεστιβάλ έμπνευσης για μικρά και μεγάλα παιδιά

Στο διήμερο αυτό φεστιβάλ, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, τους θα γνωρίσουν μέσα από 41 μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες τον πολιτισμό, τις τέχνες και τη δημιουργία.

Μέσα από εργαστήρια μουσικής, αυτοσχεδιασμού, μαγειρικής, πειραμάτων,  κατασκευών και μέσα από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κουκλοθέατρο, βιβλία και αθλητισμό παιδιά και γονείς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για ψυχαγωγία.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες και τα εργαστήρια, θα υπάρχει έκθεση παιδικού βιβλίου καθώς και επιμορφωτικές παιδαγωγικές ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς για τους γονείς.

 

[video_embed][/video_embed]

Σκοπός  του φεστιβάλ, είναι η χαρά να γίνει ενα βίωμα που κομίζει γνωση, δεξιότητες, και γνωριμία με ενα καινούργιο και σπουδαιο παιδοψυχαγωγικο πολυπεριβάλλον.

Τα παιδιά μας μέσα από την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, μπορούν να κατακτήσουν μιαν αλλη πρόσβαση στην καλλιτεχνική έκφραση και τον κοινωνικό πολιτισμό. Ταυτόχρονα οι γονεις θα εχουν την δυνατότητα να περάσουν πραγματικα ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους ανοίγοντας νέους ορίζοντες στα πιο … παιΔικά μας Χριστούγεννα!

Μια πληθώρα διαδραστικων και μη happenings που κάνουν τη μάθηση παιχνίδι και το παιχνίδι μάθηση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By