Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ένα χειμωνιάτικο θέρετρο

Το εξοχικό της Amy Mellen στη New York Dutchess Country.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Amy Mellen είναι η creative director της εταιρείας Calvin Klein Home και έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό παράδεισο για τις μικρές της χειμωνιάτικες αποδράσεις.

Ένας χώρος σε γήινες αποχρώσεις, με έντονα τα στοιχεία της φύσης να τον περιβάλουν. Οι λευκοί τοίχοι και οι οροφές έρχονται σε άμεση αντίθεση με τα εμφανή ξύλινα δοκάρια και το ξύλινο δάπεδο. Η σκάλα και τα δοκάρια από πεύκο στην οροφή προϋπήρχαν στο σπίτι, το οποίο χτίστηκε το 1965 από τον Sherman Chase, ο οποίος έχει κατασκευάσει πολλές καμπίνες στην περιοχή, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά.
Οι cozy άσπροι καναπέδες και οι πολυθρόνες του καθιστικού είναι της Calvin Klein Home, ενώ το cocktail table που τα πλαισιώνει, είναι της εταιρίας P.T. Facts. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια έγιναν με ύφασμα που έφερε η Mellen από την Ταϊλάνδη.
Vintage καρέκλες, πάλι από την R.T.Facts, έχουν τοποθετηθεί στην τραπεζαρία , γύρω από το τραπέζι που έχει κατασκευαστεί από ξύλο κερασιάς, που βρισκόταν στο κτήμα.

Η επίδρασή της Mellen από τα πολλά ταξίδια χαρακτηρίζει κάθε χώρο. Σε όλο το σπίτι βρίσκονται αντικείμενα και έπιπλα που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό, όπως τα χαλιά από το Μαρόκο, οι βρύσες από την Ιταλία, side tables από την Αγγλία και ένας μεγάλος καθρέπτης από την Ινδία.

[custom_gallery id=»107459″]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By