Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ένοχοι Ψωμιάδης και Μητρόπουλος για τα στημένα

Μετά από αρκετές αναβολές, Μάκης Ψωμιάδης και  Θωμάς Μητρόπουλος κρίθηκαν ένοχοι για το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

230813174154_4214

Στα μαλακά έπεσαν τελικά ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Θωμάς Μητρόπουλους για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Οι δυο τους και οι Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Διονύσης Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο, ενώ αθώοι λόγω αμφιβολιών είναι οι υπόλοιποι από τους 11 κατηγορούμενους, δηλαδή οι Γιώργος Χριστοβασίλης, Σταύρος Ψωμιάδης, Βαγγέλης Αγγελής, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Χαβενετίδης και Γιάννης Παπακώστας.

Μάλιστα, ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένοχος για ένα κακούργημα, καθώς κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης κατ” επάγγελμα και συνήθεια και για δωροδοκία δωροληψία. Ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς αν δεν ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση της ΑΕΚ θα ήταν ελεύθερος, από τη στιγμή που η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 4,5 χρονια με αναστολή και 35.000 ευρώ.

Ο Θωμάς Μητρόπουλος κρίθηκε αθώος για παράνομο στοιχηματισμό, αλλά ένοχος για τα παιχνίδια του Ηλυσιακού. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 3 χρόνια και 30.000 ευρώ.

Επίσης κρίθηκαν ένοχοι οι Κωνσταντίνος Ριαβόγλου (δωροληψία και δωροδοκία κατ” εξακολούθηση και παράνομο στοιχηματισμό), Διονύσης Κωτούλας (δωροδοκία κατ΄εξακολούθηση), Περικλής Αμανατίδης (δωροδοκία κατ΄εξακολούθηση).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By