Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ένταλμα σύλληψης για τον Χριστόδουλο Ξηρό

 Στην αντιτρομοκρατική καταθέτουν συγγενείς και φίλοι του καταζητούμενου, καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι άτομα του περιβάλλοντος του, τον έχουν βοηθήσει να καταφύγει στην Αθήνα

xristodoulos xiros

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές για τον Χριστόδουλο Ξηρο ο οποίος δεν εμφανίστηκε τελικά εντός του χρονικού περιθωρίου που είχε απομείνει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας.

Την ίδια ώρα στην αντιτρομοκρατική καταθέτουν συγγενείς και φίλοι του Χριστόδουλου Ξηρού καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι άτομα του περιβάλλοντος του, τον έχουν βοηθήσει να καταφύγει στην Αθήνα και οι έρευνες πλέον στρέφονται σε περιοχές της Αττικής.

Το θέμα του Ξηρού είχε προκαλέσει κόντρα μεταξύ των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, και κατ” επέκταση των αρμόδιων υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκαν τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έδωσαν με ανακοίνωση τους οι δικαστές και οι εισαγγελείς.

Οι δικαστικοί λειτουργοί χαρακτηρίζουν ανεπίτρεπτες τις πρόσφατες αναφορές του Κάρολου Παπούλια για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, υπογραμμίζοντας ότι έργο των δικαστών δεν είναι να παίρνουν κεφάλια, αλλά να απονέμουν το δίκαιο με τρόπο συνετό και αντικειμενικό. Παράλληλα, βάλλουν κατά του Νίκου Δένδια, με αφορμή τα όσα είπε για την άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού.

πηγή: athina9.84

(Visited 1 times, 1 visits today)
By